Hello!
I'm GreenBin

GreenBin affaldsspand - kort fortalt

Lavet af 100 % genbrugsplast

✓ Vugge til vugge
✓ Farvede indsatser
✓ Skræddersyet signering
✓ Nem at forbinde
✓ Fuldt genanvendelig

Opsamling af rene affald ved kilden er vigtig for at sortere og bortskaffe affaldet. Det gælder ikke kun plastik, men selvfølgelig også papir, bioaffald og kopper. Hvis ikke den adskilles korrekt, er den ikke egnet til genanvendelse og forbrændes som restaffald. Derefter går værdifulde råvarer og energi tabt, og der frigives CO2 under forbrændingen.
Med totalløsningerne til at separere affald sikrer du ikke kun et renere miljø, men også en væsentlig omkostningsbesparelse ved at reducere restaffald.

Uendelig bæredygtighed..

Et rent miljø, hygiejne, bæredygtighed. Disse ting er vigtigere end nogensinde. Ikke kun nu, men bestemt også i fremtiden. Det bidrager du til med en bæredygtig affaldspolitik, herunder separat affaldsindsamling. Dette giver dig mulighed for at genbruge værdifulde materialer. Mange af disse materialer ender stadig i en affaldsspand som restaffald. Det er en skam. For i virkeligheden består affald af værdifulde råvarer.

Bortskaffelse af dette ‘affald’ er en omkostningspost. Du betaler mest for restaffald, fordi det ikke kan genbruges. Det går til forbrændingsanlægget, med negative konsekvenser for miljø og klima. Det betyder, at den affaldsafgift, som du betaler for bortskaffelse af restaffald, stiger gang på gang. Genanvendelse af affald sparer penge, fordi du ikke betaler affaldsafgift for dette.

Size me up

Adskil affald i fraktioner

✓  Separat indsamling af affald sparer omkostninger

✓  Affaldssortering sikrer mindre affald

✓  Det er bedre for økonomien og miljøet

✓  Affaldssortering er bedre genanvendelse i stedet for bøder

✓  Besparelser på integrerede affaldsomkostninger

✓  Virksomhedernes sociale ansvar (bæredygtigt)

Colors and combinations

GreenBin Mini
50 liter

En ideel størrelse til konferencelokalet, gangen eller mindre kontorer. Takket være sit høje design fylder GreenBin Mini affaldsbeholderen minimalt med gulvplads. Den passer til standardforinger og er ikke for tung, når den er fyldt med kraftigt papir.

GreenBin Large

70 liter

Hver GreenBin har en kapacitet på 70L. Dette er en ideel størrelse til de fleste kontor- og arbejdspladsapplikationer. Den passer til standardforinger og er ikke for tung, når den f.eks. er fyldt med kraftigt papir.

Affaldssepareringsguiden gør det endnu nemmere at sortere affald

Vejledningen til affaldssortering skaber mere opmærksomhed blandt brugerne. Visuel kommunikation i form af ikoner viser brugeren på et øjeblik, hvilket affald der må og ikke må smides ud i modulet. God adskillelse er vigtig for optimal genanvendelse. For eksempel hører aviser og/eller brochurer til i modulet ‘Papir’, men fedtpapir gør det ikke.

 

Affaldssepareringsguiden gør det endnu nemmere at sortere affald

Farvede indsatser

Brugen af farvede indsatser, der er skræddersyet til affaldsstrømmen, skaber mere bevidsthed om at smide adfærd. Lågindsatserne er nemme at skifte. Vil du ændre sammensætningen af affaldsstrømmene på et senere tidspunkt? Det er arrangeret! Du klikker blot på indsatsen i bunden af låget og lægger derefter endnu en indsats i den.

Farverne på lågindsatserne er tilpasset den tilhørende affaldsstrøm.

Det er aldrig for sent at starte...

Vi har totalløsninger til enhver branche og ethvert budget. Der er altid en, der passer til dine behov. Vil du have en guide til affaldssortering, der gør det endnu nemmere at sortere affald? 
Du kan bestille dette som en ekstra mulighed med vores affaldsspande. 
Er din organisation klar til affaldsovergangen?

Images

GreenBin Mini

GreenBin Mini er en cirkulært designet affaldsbeholder lavet af 100 % genbrugsplast. Et bæredygtigt designet affaldssystem helt i overensstemmelse med Cradle to Cradle konceptet, hvor affald genbruges. Den kan udvides modulært, så enhver kombination kan sammensættes. Leveres som standard med tydelig og entydig skiltning og farvede indsatser skræddersyet til de ønskede affaldsstrømme. Alle dele kan også udskiftes separat og er fuldt genanvendelige. Bekvemmelighed, enkelthed og udseende er altafgørende i designet. Mini er cirka en tredjedel mindre end standard GreenBin, men lige så høj. På denne måde kan du stadig nemt nå det uden at bøje dig.

Specific details

GreenBin med kopmodul

GreenBin affaldsbeholderen fås også i en version med kopmodul.

Overhængende låg GreenBin

Dette billede af GreenBin affaldsbeholderen viser, at affaldsposen falder pænt under låget.

Koblingssystemer

GreenBins kan kobles sammen som separate moduler med praktiske clips.

 

Luftgennemtrængelig åbning

GreenBin affaldsbeholderen har en lille åbning i bunden for at gøre det nemmere at skifte affaldsposen.

Denne åbning sikrer, at affaldsposen ikke skaber et vakuum, når den fjernes.